Bea - Zuzana, Ryšavá (Backstage Books, 2021)
Drzá, sebevědomá Bea je zvyklá dostávat, co chce, a o peníze se příliš nestarat. Přítrž se tomu rozhodne učinit její otec, který má za to, že je načase, aby se jeho rozmazlená dcera naučila peníze nejen utrácet, ale také vydělávat. Přes veškerý odpor nastupuje Bea na letní brigádu do hobby marketu, kde jí nepadnou do oka ani noví kolegové, ani práce samotná. Navíc jí pije krev jen o pár let starší vedoucí Michal, jehož pracovní náplní nejspíš je znepříjemňovat Beátě život. Ztracená mezi nekonečnými regály se žárovkami, šroubky a dalším harampádím si Bea uvědomuje hořkou skutečnost. Čekají ji ty nejhorší prázdniny v životě!
Keywords: Romantika, romány pro ženy