Vyhoření: Tajemství, jak uniknout stresu - Amelia, Nagoski (Mimochodem, 2025)
To, co se od žen očekává a jaké to je skutečně existovat jako žena v dnešním světě, jsou dvě různé věci. A my se vyčerpáváme ve snaze zacelit tu propast. Autorky, sestry Emily a Amelia Nagoski vám pomohou ukončit až příliš známý cyklus pocitu ochromenosti a vyčerpání. Soucitně mluví o překážkách a společenském tlaku, kterým čelíme a ukazují, jak se můžeme bránit.
Keywords: Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Úspěch a motivace