Moc přítomného okamžiku - Eckhart, Tolle (Pragma, 2025)
Žít v přítomném okamžiku je podle Eckharta Tolleho pravá cesta ke štěstí. Nemá smysl trápit se minulostí a vynakládat úsilí vzhledem k budoucnu, když opravdový život se odehrává právě nyní a pouze teď s ním můžete něco udělat. Tato slavná kniha promlouvá od svého vzniku k milionům čtenářů, kteří v ní nachází vnitřní mír a souznění se sebou samými.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Ostatní; Filozofie