Děti a dospívající online Vybraná rizika používání internetu - Ševčíková, Anna (Grada, 2015)
Kniha určená nejen širší odborné veřejnosti představuje vybraná rizika, se kterými se dnešní děti mohou na internetu setkat. Pozornost je upřena na jejich výskyt a důsledky, dále na vymezení ohrožených skupin dětských uživatelů internetu a v neposlední řadě na preventivní či intervenční opatření.
Keywords: Internet, komunikace, sítě; Psychologie odborná