Odsouzená talentem - Tulip, Yvette, Hlaváčová (Brána, 2020)
Lidé ze všech oblastí života často hledají způsob, jak změnit karty, co jim byly rozdány. Usilují o to, aby šli po jiné cestě, než která jim byla nalinkována jejich nejbližšími. Jak lze dosáhnout úspěchu, ale přitom neztratit sebe sama? A kde byste měli začít, pokud chcete vydláždit svou vlastní cestu k úspěchu a spokojenosti? Nejen těmito otázkami se zabývá veleúspěšná česká dálková plavkyně Yvette Tulip Hlaváčová, držitelka řady rekordů a ocenění.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Sport, zdraví a životní styl; Sporty; Osobní rozvoj a kariéra