Matěj a stegosaurus - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Neuvěřitelný příběh o nečekané dinosauří návštěvě láká prvňáčky k napínavému čtení. Krátké kapitoly jsou psány velkými písmeny podobně jako ve slabikáři a doprovázejí je přitažlivé barevné ilustrace. S Matějem a jeho kamarádem z pravěku se dětí nejen zdokonalí ve čtení, ale také pobaví jako v dinoparku.
Keywords: První čtení