Karbonové město: Sangius Carbo - Eva, Lassler (Mytago, 2021)
Karbonové město: Sanguis Carbo je soubor povídek ostravských autorů fantastiky, kteří umístili děj svých příběhů do rodného města.
Keywords: Sci-fi, fantasy