Duše domu - Ondřej, Netík (Mytago, 2020)
Chcete stavět dům? Máte obavy z hypotéky? Duše domu je kniha, která změní váš pohled na stavebnictví a pomůže vám najít cestu k bydlení bez závazků.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání