Kardioonkologie 2., přepracované a doplněné vydání - Mladosievičová, Beata (Grada, 2014)
Publikace komplexně shrnuje mimořádně významnou problematiku na pomezí dvou velkých medicínských oborů - kardiologie a onkologie a zaplňuje po několika letech na trhu prázdné místo v této oblasti. Problematika je natolik závažná, že se v této oblasti začíná vyčleňovat nová odborná specializace.
Keywords: Kardiologie, angiologie; Onkologie