Binky a kouzelná kniha / Binky and the Book of Spells Dvojjazyčná pohádová kniha - Klofáčová, Marcela (Bambook, 2013)
Dětem od 5 let je určen poutavý příběh žabky Binky v českém i anglickém jazyce. Malé i větší čtenáře vtáhne do světa kouzel a čarování. Skupinka zvířecích kamarádů prožívá na cestě za krásou kouzelná dobrodružství, při nichž si stále více uvědomují, jak velký význam má přátelství. Hlavní postavou poutavého vyprávění je krásou neobdarovaná žabka Binky, která se rozhodne jít svou krásu hledat. Na strastiplné cestě pozná kamarády rozličných povah, s nimiž zažívá veselé i napínavé chvíle plné fantazie, radosti i štěstí.
Keywords: Beletrie pro děti; Jazyky, dvojjazyčné čtení