Jak žít šťastně na dluh - Janda, Josef (Grada, 2013)
Jak financovat nákup bytu, auta, dovolené snů? Je na koupi bytu lepší hypotéka, nebo úvěr ze stavebního spoření? Je k pořízení auta lepší leasing, anebo spotřebitelský úvěr? Jak postupovat, když nutně potřebujete peníze? Odpovědi naleznete v knížce, která by neměla chybět ve vaší knihovně! Praktický průvodce světem úvěrů a půjček, který vám pomůže zorientovat se v nabídce bank a úvěrových společností a vzít si takovou půjčku, která přispěje ke splnění vašich snů. Kniha je doplněna o případové studie a neocenitelné informace ze života.
Keywords: Osobní a rodinné finance