Miliardáři ve službách nacistů - Temná historie nejbohatších německých dynastií - David, de, Jong (Universum, 2024)
Daimler-Benz, Allianz, Porsche, Volkswagen a BMW... Všechny tyto a mnohé další globální společnosti spojuje temné dědictví rodin, které je založily nebo ovládly. Mnohé z nich nadále ovládají části světové ekonomiky a vlastní ikonické značky, jejichž výrobky pokrývají celý svět. V tomto přelomovém díle investigativní žurnalistiky najdete skutečný příběh o tom, jak nejbohatší německé podnikatelské dynastie nashromáždily nevýslovné prostředky a moc tím, že podporovaly zvěrstva třetí říše. Dozvíte se, jak nacisté pomohli německým magnátům vydělat miliardy na hrůzách třetí říše a druhé světové války - a jak jim to Amerika umožnila.
Keywords: Společenské vědy, historie