Věta jako povolání - Karel, Hvížďala (Universum, 2020)
Významný český novinář a spisovatel Karel Hvížďala slaví v roce 2020 své osmdesáté narozeniny. K této příležitosti vychází mimořádné souborné vydání jeho úspěšných knih pod názvem Věta jako povolání.
Keywords: Beletrie; Společenské vědy, historie; Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy; Společenské romány