Štěstí v neštěstí - Danielle, Steel (Ikar, 2022)
Isabelle se jako mladá stážistka v pařížské galerii umění seznámí s Putnamem Armstrongem - bohatým, laskavým, starším a od světa odloučeným mužem. Na jeho normandském sídle spolu prožijí románek jako z říše snů. Když ale Isabelle zjistí, že je těhotná, uvědomí si, že manželství s ním nepřichází v úvahu. Rozhodne se proto vrátit do New Yorku, kde se záhy sblíží s jiným mužem. Doufá, že tentokrát je to ten pravý, který pro ni a její dcery vytvoří stabilní rodinné zázemí. Brzy jí však dojde, že se opět strašlivě zmýlila, a zůstává sama. Ale i na ni se nakonec usměje štěstí. Isabelle, s dvěma malými dcerami, zcela nečekaně nachází radost a lásku. Znovu otěhotní a narodí se jí holčička stejně veselá a šťastná, jako její milovaný otec. Ale život s sebou opět přináší dramatické změny. Můžou se životní výzvy proměnit v požehnání?
Keywords: Romantika, romány pro ženy