Zákon o obchodních korporacích s komentářem - Josková, Lucie (Grada, 2014)
AKTUÁLNÍ I PRO ROK 2015 S NOVÝM KOMENTÁŘEM!Zákon o obchodních korporacích je jedním z klíčových předpisů nového soukromého práva. Přinášíme plné znění zákona s úvodním komentářem, jehož cílem je usnadnit podnikatelům orientaci v řadě převratných změn a pomoci vypořádat se s nimi.
Keywords: Právo