Kyusho - Vitální body v bojových uměních a sebeobraně - Procházka, Martin (Grada, 2013)
Kyusho je bojové umění, které pro účinnou sebeobranu využívá aktivní body a energii lidského těla. Tato metoda ochrany je vhodná i pro jednotlivce bez předchozího speciálního tréninku.
Keywords: Sporty