ORANGE: Praktický návod do cvičení předmětu Data mining - Zdena, Dobešová (Univerzita Palackého v Olomouci, 2022)
Předkládaná učebnice představuje software Orange a jeho použití při řešení praktických příkladů. Text je určen zejména studentům předmětu Data Mining v magisterského programu Geoinformatika a kartografie.
Keywords: Počítače a komunikace