Vybrané kapitoly z transplantologie - a, kol (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Skriptum poskytující základní přehled oboru transplantologie pro studenty 5.-6. ročníku lékařství a pro prostgraduální studenty v rámci přípravy na atestaci.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie