Psychologie obětí trestných činů - Velikovská, Martina (Grada, 2016)
Publikace z pera české autorky popisuje formy a proces poškozování obětí trestných činů, jejich roli při interakci s pachatelem i při policejním vyšetřování. Předkládá případy z praxe Policie ČR a návody, jak poškozeným pomoci. Knihu ocení studenti a psychologové, ale také policisté a osoby z řad pomáhajících profesí.
Keywords: Psychologie odborná