Poselství znovuzrození - Barbora, Lauren (Backstage Books, 2025)
Tato kniha vznikla v místě, kde už nezbylo nic - jen srdce, které se ptalo proč. Poselství znovuzrození je niterná zpověď matky, která prošla hlubokou ztrátou a zároveň se stala svědkem něčeho, co přesahuje běžné chápání. Mezi řádky bolesti začala vnímat jemná znamení, sny a symboly - tiché náznaky, že duše jejího syna se nějakým způsobem dotýká jejího života dál. Že přítomnost duše přetrvává, jen jinak, v jiném čase, v jiných formách. Kniha je pro všechny, kdo věří, že jsme víc než těla. Pro ty, kdo cítí, že láska smrtí nekončí - a že spojení mezi dušemi přetrvává i tam, kde už není dotek. Pro každého, kdo v sobě nosí víru, že i bolest může nést poselství. A že život nekončí posledním výdechem - jen mění podobu.
Keywords: Beletrie; Biografické romány