Kardiologie pro obor ošetřovatelství 2., rozšířené a doplněné vydání - Sovová, Eliška (Grada, 2014)
Kniha navazuje na úspěšné vydání z roku 2004, je zcela přepracována podle posledních poznatků současné vědy a doplněna o praktickou část - o kapitolu věnovanou ošetřovatelství a o doporučené ošetřovatelské postupy při jednotlivých ošetřovatelských diagnózách. Standardní ošetřovatelské postupy mají pomoci při plánování ošetřovatelské péče.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory