Pozitivní psychologií proti depresi Jak svépomocí dosáhnout štěstí, pohody a vnitřní síly - Akhtar, Miriam (Grada, 2015)
Naučte se bojovat s depresí nejen s pomocí lékařů, ale také s využitím svého potenciálu a vlastních sil! Deprese je jedním z největších zdravotních problémů, jimž v současné době čelíme. Každý, kdo někdy trpěl depresivními stavy, ví, že prášky samy o sobě nejsou řešením. Kde ho ale hledat?
Keywords: Psychologie pro každého