Domácí cvičení s Helenou Jarkovskou Do kondice v každém věku - Jarkovská, Helena (Grada, 2013)
Kdo chce zůstat po celý život v kondici, musí si uvědomit, že kvalitu života podpoří zdravým životním stylem. Je třeba odhodit pohybovou lenost, pravidelně se hýbat a zdravě se stravovat. Taková radikální změna životního stylu ovšem vyžaduje pevnou vůli a sebekázeň. Hodně lidí odmítá chodit cvičit do fitcenter, vymlouvají se na nedostatek volného času nebo nechtějí cvičit organizovaně ve skupině.Zkuste tento způsob cvičení a sami uvidíte, zda vám bude vyhovovat. Do kratičkých programů, které lze provádět kdekoliv a kdykoliv, jsou zařazeny velmi osvědčené, zdravé a jednoduché cviky, jež mohou provádět všichni, bez ohledu na věk a pohlaví.
Keywords: Fitness a kondice