Komunikační mosty v podpoře rozvoje osob s poruchami autistického spektra a jiných skupin jedinců s postižením - Karunová, Hana (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Text se zaměřuje na oblast komunikace osob s poruchami autistického spektra (či jiných skupin jedinců s postižením). Speciálněpedagogický pohled je doplněn o informačně komunikační stránku ve vztahu k vývoji inteligentní databáze obrázků pro podporu komunikace cílové skupiny.
Keywords: Speciální pedagogika