Fyziologie a patologická fyziologie pro klinickou praxi - Rokyta, Richard (Grada, 2015)
První domácí učebnice a monografie, která propojuje dva základní předměty studia medicíny. Kniha vychází z osnov výuk obou předmětů na lékařských fakultách, ale poukazuje i na jejich praktické využití v klinice. Stává se tak konkurencí všem publikacím s podobnou tematikou na našem knižním trhu.
Keywords: Teoretické obory