IN TIME Kognitivní a afektivní dimenze mladých dospělých ve vztahu k těhotenství a rodičovství - a, kol (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Monografie je zaměřena na aktuální, a do současné doby v celospolečenském i výchovně vzdělávacím diskurzu opomíjenou, problematiku tzv. včasného těhotenství/rodičovství a možných bio-psycho-sociálních aspektů tzv. odkládaného/pozdního těhotenství/rodičovství.
Keywords: Rodičovství