Ošetřovatelství v neurologii - Slezáková, Zuzana (Grada, 2014)
Publikace vystihuje specifičnost ošetřovatelství v neurologii s důrazem na užití metody ošetřovatelského procesu. Vznikla s cílem přispět k prohloubení poznatků o ošetřování pacientů s neurologickým onemocněním, ale i ke změně myšlení a postojů sester a tím i ke zvýšení kvality ošetřovatelské praxe.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory