Sebepéče v ošetřovatelské praxi - Halmo, Renata (Grada, 2015)
Ojedinělá publikace na českém trhu, zaměřená na principy sebepéče a autonomii pacienta v ošetřovatelské praxi. Obsahuje pojetí osoby v ošetřovatelství v Teorii deficitu sebepéče D. E. Oremové a využití sebepéče v ošetřovatelském procesu.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory