Sám sobě psychologem 4., přepracované vydání - Novák, Tomáš (Grada, 2014)
Autoři poskytují nezbytné teoretické znalosti o základních vlastnostech lidské psychiky a zaměřují se na přesah psychologických poznatků do praktického života. S nadhledem popisují nejčastější předsudky, obranné mechanismy, stereotypní myšlenkové pochody a komunikační hry, které nám komplikují život.
Keywords: Psychologie pro každého