Posudková činnost v ordinaci praktického lékaře Manuál pro praxi v oblasti sociálního zabezpečení a zaměstnanosti - Čevela, Rostislav (Grada, 2015)
Publikace je určena všem ošetřujícím, zejména však registrujícím praktickým lékařům. Propojuje lékařskou posudkovou činnost v sociálním zabezpečení a činnost lékařů v oblasti zdravotnictví, protože posudkoví lékaři navazují na práci klinických a praktických lékařů.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Soudní, posudkové lékařství