Webová kartografie - specifika tvorby interaktivních map na webu - Rostislav, Nétek (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Publikace si klade za cíl, jako první dílo na trhu, komplexně postihnout a popsat aspekty i principy webové kartografie.
Keywords: Přírodní vědy