Anatomie státu - Murray, N., Rothbard (Institut liberálních studií, 2011)
Murray Rothbard ve své knize Anatomie Státu na několika málo stranách skvěle popisuje, co vlastně Stát je a především, co Stát - oproti všeobecnému přesvědčení - není.
Keywords: Filozofie