Anglicko-český a česko-anglický slovník - architektura a stavitelství - Hanák, Milan (Grada, 2017)
Slovník pro architekty, projektanty, stavitele i teoretiky obsahuje více než padesát tisíc hesel a slovních spojení z oblasti architektury a stavitelství.
Keywords: Architektura; Učebnice