Šperky z tekutého polymeru - Pražáková, Miroslava (Grada, 2014)
Kniha ediční řady Šikovné ruce přináší soubor pracovních postupů na výrobu šperků z tekutých polymerových hmot. Právě použití tekutého polymeru v kombinaci s dalšími materiály - inkousty, kovovými foliemi, pudry - nabízí další úžasné možnosti při tvorbě s tímto mnoha způsoby využitelným materiálem. Podrobné návody pomohou vytvořit si podle vlastních šablon neobyčejné zářivé šperky s intarzií, perleťovou mozaikou, technikou cloisonné, ve stylu Steampunk a mnoho dalších polymerových klenotů.
Keywords: Výtvarné techniky