Dear All (III): Dopisy Bohuslava Martinů rodině v Poličce z let 1934 a 1935 / Bohuslav Martinů´s Letters to his Family in Polička in 1934 and 1935 - Synek, Jaromír (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Monografie je třetím svazkem edice zabývající se korespondencí Bohuslava Martinů s jeho rodinou v Poličce. Tento svazek obsahuje 56 korespondenčních dokumentů z let 1934 a 1935.
Keywords: Společenské vědy, historie