Základy malování akvarelem Akvarel pro každého - Petrásková, Jana (Grada, 2014)
Renomovaná autorka opět čerpá ze svých bohatých zkušeností a odpovídá na nejčastější otázky studentů kurzů malby a akvarelu. Srozumitelným způsobem vysvětluje na řadě barevných ilustrací základní principy techniky akvarelu a zákonitosti malby obecně.
Keywords: Výtvarné techniky