Rekonstrukce elektroinstalace - Kunc, Josef (Grada, 2013)
I elektroinstalace stárne a je třeba ji modernizovat a to nejen z hlediska platných vyhlášek a předpisů, ale také z hlediska uživatelského komfortu. V současné době je třeba na elektroinstalaci připojit i vytápění, klimatizaci, žaluzie nebo kamerové systémy. Jak na to poradí známý autor v praktické příručce. Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů, požadavky na elektrické instalace v koupelnách a dalších prostorách s vyšším rizikem úrazu elektrickým proudem a mnohé další.
Keywords: Hobby