No Quarter. Tři životy Jimmyho Page - Power, Martin (Volvox Globator, 2019)
Tato kniha zkoumá život, dobu a hudbu muže z jedné z největších kapel 20. století: Led Zeppelin.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy