Diagnostika a terapie duševních poruch 2., přepracované vydání - Dušek, Karel (Grada, 2015)
Nejnovější odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, klinickým psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se problematikou duševních poruch dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii duševních poruch.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie; Psychologie odborná