Ukrajinština vážně i vesele - Josef, Anderš (Univerzita Palackého v Olomouci, 2022)
Učebnice s terminologickým slovníkem, určená především pro studenty ukrajinistiky, ale i pro další zájemce o ukrajinský jazyk.
Keywords: Ostatní jazyky