Capita Selecta z nizozemské lingvistiky - a, kol (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Aktualizovaná edice publikace poskytuje vhled do nizozemské filologie se zaměřením na lingvistiku, přičemž zahrnuje nejnovější vědecké poznatky týkající se nizozemského jazyka.
Keywords: Lingvistika