Robot Pixlík v jazykové škole: Metodická příručka k pracovnímu sešitu pro výuku komunikační a slohové výchovy s prvky tvůrčího psaní ve 4. a 5. ročníku ZŠ - Krejčí, Veronika (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Metodická příručka k pracovnímu sešitu ROBOT PIXLÍK V JAZYKOVÉ ŠKOLE pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ představuje návrh toho, jak k úkolům uvedeným v pracovním sešitě přistupovat. Cílem metodické příručky je poskytnout učitelům metodické vedení při aplikaci konkrétních úkolů v praxi, ale také hlubší vhled do problematiky slohového výcviku, díky kterému se stanou žákům při tomto výcviku kvalitní odbornou oporou.
Keywords: Pedagogika