Třetí dekáda O životě, politice a lidech mezi Bruselem a Gazpromem - Ehl, Martin (65. pole, 2010)
Martin Ehl, reportér a dlouholetý šéf zahraničního zpravodajství Hospodářských novin, v ní přináší nový, svérázný a varovný pohled na svět v našem bezprostředním okolí.
Keywords: Politologie