Quilling - Maiksnar, Vašíčková, Jana (Grada, 2017)
Zavedeme vás do světa stáčení papírových proužků. A co s nimi vytvoříte? Třeba duhové náušnice, přání s ledovým květem, krabičku se srdíčky, roztomilé kuřátko a slepičku na Velikonoce a mnoho dalšího.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky