Ničeho nelituji Aneb jak to bylo s Kiss - Frehley, Ace (Volvox Globator, 2014)
Kytarista a zpěvák Ace Frehley (vlastním jménem Paul Daniel Frehley) je zakládajícím členem skupiny Kiss, v které hrál od jejího založení v roce 1973 do roku 1982 a pak znovu v letech 1996 až 2002. Na tyto roky, ale i na sólovou kariéru vzpomíná v knize, kterou napsal za pomoci novinářů Joea Laydena a Johna Ostroského.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy