Zdravotně-kompenzační cvičení - Levitová, Andrea (Grada, 2016)
Publikace přináší soubory cviků, které se zaměřují na jednotlivé oblasti pohybového systému, a tím cíleně působí na zlepšení zdravotního stavu jedince, především na stav pohybového systému. Praktická obsahuje 127 instruktivních originálních obrázků.
Keywords: Fitness a kondice; Fyziatrie, rehabilitace, balneologie; Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník