Techniky učení Jak se snadněji učit a více si pamatovat - Reinhaus, David (Grada, 2013)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat a jak si vytvořit optimální studijní podmínky. Seznámíte se s osvědčenými technikami, jak se zorientovat v nových informacích a jak je strukturovat, s metodami rychlého čtení, myšlenkovými mapami a mnoha dalšími. Nakonec objevíte metody, díky kterým si nové poznatky vštípíte do paměti - od klasických paměťových technik, přes číselné řady až po učení ve skupině nebo videofeedback. S touto knížkou se pro vás učení nových věcí stane potěšením.
Keywords: Trénink paměti a učení