Paličkování III krajky z netradičních materiálů - Domanjová, Ivana (Grada, 2013)
Paličkovaná krajka má mnoho podob. Od tradičních jemných deček až po moderní a neobvyklé oděvní doplňky. Vyzkoušejte si propojení klasické techniky a netradičního materiálu. Sami se přesvědčíte, že z lýka, ručního papíru a kůže lze vytvořit mnoho zajímavých a netradičních ozdob a doplňků, např. společenské kravaty z kůže, neodolatelné kloboučky a závoje z lýka, krajkou zdobené krabičky z ručního papíru. Poznáte, že i zdánlivě nenápadný obal se může stát originálním dárkem.
Keywords: Výtvarné techniky