Jak zvládnout 77 obtížných situací při prezentacích a přednáškách Osvědčené rady a příklady z praxe - Helcl, Zdeněk (Grada, 2013)
Jak posluchače zaujmout a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a pracovat s řečí těla? Jak skloubit obsah a formu vystoupení? Jak prezentovat a přednášet srozumitelně a účinně? Jak zaplnit prázdná místa v prvních řadách? Jak se připravit na různé skupiny posluchačů? Jak se vyvarovat nezájmu a rozladěnosti publika? Jak ideálně připravit prostor? Jak se správně obléci? Jak zvládnout konfliktní posluchače? Jak reagovat na dotazy a námitky? Jak se vyvarovat nejčastějších chyb vystupujících? Jak přistupovat k neformálním aktivitám spojeným s vystoupením? Jak svou řeč elegantně ukončit? To vše a mnohem více se dozvíte ve čtivé knížce plné osvědčených rad a příkladů z praxe. Je určena všem manažerům, obchodníkům, lektorům a všem, kteří pravidelně nebo příležitostně hovoří před publikem, něco prezentují či přednášejí.
Keywords: Prezentace