Language Use and Linguistic Structure. Proceedings of the Olomouc Linguistic Colloquium 2023 - Janebová, Markéta (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Šestnáct příspěvků v tomto sborníku vychází z příspěvků prezentovaných na mezinárodní konferenci Olomouc Linguistics Colloquium (OLINCO), pořádané Palackého univerzitou v Olomouci ve dnech 8. 6. - 10. 6. 2023. Jako téma byl jako tradičně pro tuto konferenci zvolen "Jazyk jako prostředek a lingvistická struktura", což mělo cíleně umožnit prezentaci referátů ze všech současných lingvistických disciplín, pokud se zabývají vědeckým (empirickým, formálním) popisem jazykového systému.
Keywords: Lingvistika